Msn de “80048820” nolu hata üzgünüz şu anda sizi kaydedemedik ..” gibi bi hatayla karşılaşabilirsiniz. Bu hatayı düzeltmenin tek bir yolu vardır. Bilgisayarınıza format atmak, fdisk atmak yeni harddisk almak işlemci takmak vs. gibi işlemlerle bu hatayı düzeltemezsiniz. Hatanın nedeni internet saat ayarınızın doğru olmamasıdır.

Çözüm: Sağ alt tarafta saat e çift tıklayarak açın. Karşınıza çıkan ekranda tarih ve saat ayarlarınızı güncelleyin. Daha sonra yukarıdaki sekmeden internet saatine geçin. Önemli olan bu kısımdır. Bu kısımdaki internet saat ayarlarınızı güncelleyin. Sağ tarafta güncelle butonunu kullanarak internet saat ayarlarınızı güncellemek zorundasınız aksi takdirde msn yi aslağa acamazsınız. Güncelleme işleminde bir sorun cıkar, yada güncellemeyi yapmazsa Başlat >>> Çalıştır a girin ve şu komutu kullanın. ‘ regsvr32 softpub.dll ‘ yazın ve tekrar güncellemeyi deneyin. Göreceksiniz ki rahatlıkla msn niz çalışıcaktır.

Bir önceki yazımız olan Windows2003 Server Üzerinden FLV Yayınlamak başlıklı makalemizde FLV, IIS Manager ve octet-stream hakkında bilgiler verilmektedir.